Cine este fata din oglinda? Sunt sigur ca va intrebati de ceva timp. Fata din oglinda este o fata normala, lipsita de inhibitii a carei poveste poate fi foarte usor a ta sau a mea.

Vise spulberate, amintiri dureroase si multe clipe cand pamantul de sub ea parea sa dispara. 28 de ani in care ea a invatat ca uneori visele nu se implinesc si Mos Craciun chiar nu exista. Isi pierde tatal la o varsta la care viitorul ei abia incepea, nu la mult timp dupa, diabetul mamei se agraveaza, aceasta pierzandu-si laba piciorului drept. In acele momente totul parea negru, zambetul parea o amintire uitata intr-un colt. De multe ori se considera o blestemata a sortii, nu stia unde a gresit si de ce toate acestea i se intampla tocmai ei.

Dupa ceva timp, in viata ei apare un barbat, ce parea sa fie cavalerul pe un cal alb venit sa o salveze. Totul era frumos, viata ei parea sa isi revina pe un fagas normal. Insa, ca in orice relatie serioasa, la un moment dat este inevitabil ca o sarcina sa apara; in acel moment amandoi decid ca nu este timpul ca ei sa aibe un copil, asa ca se hotarasc sa faca intrerupere de sarcina.


,,Copilul meu ar fi avut acum trei anisori” , spune ea cu o tristete in ochi….


Dupa acest prim avort, au mai fost inca doua; nu se mandreste cu ele, insa este constienta ca daca i-ar fi adus pe lume, nu ar fi avut ce sa le ofere…caci acel cavaler a disparut din viata ei si fara ceva stabil, nu s-ar fi putut incumeta la o astfel de calatorie.

Problemele vechi si-au facut usor, usor iar loc in viata ei - tratamentele mamei trebuiau platite, iar viata de zi cu zi solicita si ea foarte multi bani. Asa ca singura solutie ce ii permitea sa faca bani frumosi si sa aiba grija si de mama ei, in acelasi timp, parea a fi domeniul videochat-ului. Si-a luat inima in dinti, a uitat de pudoare si a inceput lucrul. Toate pareau sa mearga bine, banii erau destul de frumusei si programul foarte flexibil. Timp de 2 ani de zile s-a complacut in situatia in care se afla. Boala mamei se agraveaza si este nevoita sa renunte si la acest job si sa ramana acasa pentru a o supraveghea pe acesta tot timpul; aici declinul ei reincepe si nu este suficient faptul ca trebuia sa aiba grija de mama ei, la grijele ei se adauga si noul iubit care se muta la ea. Refuzand sa munceasca, acesta traia pe spatele ei, cum se zice in popor. 

Lunile trec, crizele de gelozie din acea relatie devin tot mai prezente si din dorinta de avea pe cineva alaturi, de a se simti iubita, se uita pe ea insasi, in speranta ca totul va merge bine. Pana intr-o zi, cand se intoarce acasa din oras si toate lucrurile lui disparusera, isi luase tot, plecase din viata ei fara nici o explicatie sau vreun regret.

Desi este constienta de faptul ca acea relatie nu a fost una sanatoasa pentru ea, inca mai are momente in care se gandeste la ce a fost si la ce ar fi putut sa fie in viitor. Pentru o scurta perioada de timp chiar a crezut ca acesta este alesul si ca totul va fi bine intr-un final. Cel mai mult regreta partidele de sex, care dupa cum ea povesteste erau singura parte buna a acea relatie, era momentul in care toata pasiunea si tensiunea din restul zilei isi gasea rezolvare. Se teme ca nu o sa mai gaseasca pe cineva care sa se ridice la nivelul lui si ca fiecare barbat ce va aparea in viata ei o sa fie comparat cu el. In prezent este angajata la un magazin de haine; ai putea sa zici ca ii este bine, insa tristetea din ochii ei este inca acolo. 
Va las sa o admirati pe ea, FATA DIN OGLINDA, pentru care am toata admiratia, in primul pictorial nud realizat exclusiv pentru blogul meu. Va promit ca nu este ultimul....
fotografii realizate in colaborare cu Mihai Popescu