luni, 15 octombrie 2012

Si el avea o Viata dubla….By fata cu ochelari verzi




E timpul sa mai descoperim ce s-a mai intamplat in viata fetei cu ochelari verzi ce si-a facut un obicei de a-si face aparitia pe blogul meu cu aer fresh si cu un mod interesant si fresh de a vedea situatiile de zi cu zi. Asa ca va invit sa o descoperiti din nou pe ea…


Cuvintele frumoase nu ne pot alina durerea pe care o simtim in suflet insa persoanele care rostesc aceste cuvinte ne dau un plus de fericire minuscula ..


Adânc în sufletul meu stiam un lucru, si anume câta putere îti dadea dragostea sa distrugi pe cineva. Am fost intreabata de multe ori de ce urasc atat de mult.. Si raspund acum : Pentru ca am iubit candva la fel de mult…

Unele persoane sunt dispuse sa-si asume "responsabilitatea" de a avea mai multe fete. Cand spun fete, ma refer la dubla viata . O viata normala si o viata total dezorganizata ..Pentru ele o relatie nu se bazeaza pe respect,intelegere si iubire ci pe sex si cam atat!

Am avut parte de deceptii in dragoste . De ce ?!??!?! Pentru ca am avut parte de oameni in viata mea care erau si sunt falsi .

Am invatat ca increderea nu trebuie data nimanui . Nimeni nu-ti vrea binele , toata lumea e pe cont propriu ..
Am invatat ca oricat de cuminte si fidela ai considera o persoana ,ea este total opusul opiniei tale ..
Am invatat ca in 2 minute poti sa inseli o persoana si ea sa nu aibe habar ..
Am invatat ca oamenii au "masti" prin care-si ascund adevaratele stari de spirit pentru a parea mai puternici
Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie , celuilalt s-ar putea sa nu-i pese..
Am invatat ca oricat as ajuta eu oamenii ..ei nu o sa o faca
Si am invatat ca toti te vorbesc pe la spate !

In lumea asta toti sunt pe interes. Numai sunt prieteni adevarati si loiali . Acum singuri prieteni buni sunt considerati cainii si pisicile .
Am ramas dezamagita de comportamentul unei persoane pe care am             iubit-o, singura persoana pe care chiar am iubit-o timp de 1 an si 4 luni ..
I-am oferit totul! Fericirea mea,iubirea mea,tot ce-am avut eu mai scump pe lume,pentru el...
Da,am avut incredere in el dar cum spuneam,cunosc oameni cu mai multe fete. M-a dezamagit profund prin minciuni,gesturi neobisnuite si iubirea falsa de care dadea dovada..
Nu am suferit . Nu sufar . Ma simt foarte bine ! Imi spunea ca ma va iubi toata viata,neconditionat !
 Minciuni !
Povesti care sincer,as fi vrut sa fie adevarate...
Am avut de ales intre fericirea mea si iubirea pentru el .. si atunci m-am gandit si la mine,ca femeie. M-am gandit ca si-a batut joc mai mult decat si-ar fi inchipuit..
L-am iubit dar magia a disparut, m-am detasat de tot. Numai simt nimic. Parca sunt inghetata pe dinauntru si astept sa vina cineva cu un ciocan sa-mi dezghete inima..
Nu e soare . Nici afara , nici in suflet .. Dar continui sa zambesc si sa cred ca totul va fi bine si el o sa plateasca pentru dublele vieti pe care le avea.
Mi-e foarte greu sa imi readuc aminte cum s-a intamplat totul .

Ok,bun ! De la inceput ....

Timp de 5 luni s-a comportat cu mine ca o regina . Dupa micile mele scapari s-a rupt ceva si a inceput cosmarul vietii mele.
9 luni si-a batut joc de mine . Cum ?
 Prin inselat,miciuna ..

Nu aveam de unde sa stiu ca are o "Dubla viata" in care se schimba ca vantul . Prima viata trebuia sa fie cu mine,in care se purta urat si dadea in mine fara control, iar eu trebuia sa fiu iubita model, sa-l inteleg si sa-l ajut sa treaca peste toate defectele care l-au stapanit. A doua viata erau curvele . 
Slabiciunea fiecarui barbat! Femeile (nu se pot numi femei) care sunt obisnuite sa "fure" baieti si sa le dea chiar tot ce au pe ..gratis!
Nu le condamn! Sunt curve dintr-un motiv . Sincer nu ma intereseaza dar as vrea sa stiu de ce continua cu asta daca tot se plang ca au ajuns in situatia asta din cauza unei greseli .
Fetelor,opriti-va!!!!!
Comportamentul vostru va face curve!!! Nu va abtineti de la placere .. in viata sunt lucruri mai importante decat sexul cu orice baiat ce va iese in cale!
Nu sunt in masura sa comentez eu, la un moment dat fiecare femeie va fi luata drept curva din diferite motive .

Cum spuneam .. au inceput certurile, bataile, neintelegerile si urma sa ne despartim . Dar evident ca orgoliul meu nu ma lasa sa-l las .
El fiind slab de inger (ca aproape orice baiat) a calcat stramb de mai multe ori fata de mine. A vrajit lumea intr-un fel asa de frumos si credul ....
Am iertat, am iertat .. am iertat si a 4 a oara dar gata! Bataile incepeau , nu se terminau.

Recunosc de ceva vreme se purta foarte urat cu mine,orice incercam eu sa ii fac. Dar atunci, cand aveam nevoie de un baiat sa-mi reaminteasca cum e sa fii fericita .. a aparut , chiar a aparut!!!
Mi-a dat sfaturi cu privirea la "Relatia" mea care era rupta din toate partile si ma invatat cum sa fiu fericita cu adevarat . Ma invatat sa nu mi pese decat de cine merita si in primu rand de mine!
Ma facut sa il cunosc cu adevarat. Si uitasem incet incet de relatia mea si de iubitul meu ...
In timp ce el isi traia dubla viata,eu imi facusem curat deja in viata mea si luasem decizia de-al lasa in lumea lui.
El in schimb continua cu jignirile si amenintarile cu toate ca avea fete, avea cu cine sa iasa si tot pe mine ma cauta.
Dar eu am invatat sa-l evit, sa nu-mi pese pentru ca nu iubesc un om care e violent . Violenta este dovada incompetentei lui . Si n-as putea iubi un om care minte.
Am invatat sa aleg ce e bine si sa-mi traiesc viata cum vreau si cum pot! Cuvintele baiatului care-mi dadea sfaturi au fost foarte adevarate!
M-am indragostit la 1 saptamana dupa ce m-am despartit de iubitul meu . M-am indragostit de caldura din sufletul lui si de culoarea strafulgetoare si cutremuratoare a ochilor lui ..
Banuiesc ca , voi , care cititi povestea vietii mele,ati iubit .. de fapt,sunt sigura! Ati iubit,ati suferit,ati fost fericiti,ati avut regrete ,ati facut greseli si v-ati cerut iertare..
Uite ca eu nu mi-am cerut iertare, nu am suferit,n-am avut regrete dar in schimb..in schimb am fost fericita!!!!
Am apreciat lucrurile bune din viata mea si am invatat sa fiu fata desteapta si sa-mi fac rostul in viata .


M-am indragostit ! Da,m-am indragostit! Am fluturasi in stomac de fiecare data cand ma intalnesc cu el . Ma simt femeie de fiecare data cand imi vorbeste. Ma respecta . Imi respecta deciziile .
Nu ma judeca . Ma intelege! E omul care mie mi-a schimbat viata,mi-a deschis ochii si m-a facut sa realizez ca relatia anterioara mi-a devastat total viata .

Dar acum sunt fericita . Fericita ! Am tot ce-mi trebuie . Am prieteni , am familie ..
Da,nu-l mai am pe el .. nu merita nimic . E genul de om care trebuie tratat cu grija pentru a nu se enerva ,dar eu il tratez cu indiferenta ,vazandu-mi de viata si traind-o din plin !!!!
Si asa viata mea s-a intors cu susul in jos de 1000 de ori,de fiecare data invatand cate ceva .

Asculta-ti inima! Nu gura lumii ce tinde sa vorbeasca mult si prost. Inima ta e corecta cu tine si te indruma in directia potrivita ...cateodata!

Povestea mea, fata cu ochii albastri cristalini .. va pup si va multumesc pentru vizualizari! Carpe diem !!!!!!!!!

by fata cu ochelari verzi


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

etichete

….just sex si un pic de fantezie…. (26) 335 (4) 5 cadouri incitante de pus sub brad (2) A-spot (1) abuz sexual (2) Afectiune (1) Afirmare si Admiratie (1) alergii prezervative (1) Andro Vita for Men (1) anne hooper (1) apa (1) aplicatie iphone (1) Apreciere (1) ATELIER SAVE SEX (3) autosatisfacere (3) avort (2) bancuri (1) bici (1) bisexualitate (2) blackiss (1) boli cu transmitere sexuala (14) bondage (2) Bucale (3) cadouri fierbinti (3) Candy G-string (1) casatoriile gay (1) cat timp sa astept pana fac sex (1) ce discutam dupa sex? (1) Cei cinci A: Atentie (1) cervix (1) ciusti (3) comunicare pe subiecte tabu (2) concurs (5) contrabanda cu statuii (1) contraceptie (3) coprofilie (1) cultura si sex (9) cum sa exciti o fata (2) cum:? (7) cuplu fericit (2) curva de germania (1) depententa de smartphone (1) Despre alergiile dezvoltate la prezervativele din latex (2) despre iertare si exclusivitate (1) despre iubire (3) despre sex oral (1) dr.freud (2) dragoste (1) Durere (1) dusuri aurii (1) editorial (5) educatie sexuala (5) erectie (1) erogen (7) eros show (1) EXCLUSIV (7) facebook (1) fantezii (25) fata cu ochelari verzi (8) FATA DIN OGLINDA (1) fetis (9) Fetish magazine (1) final de an (1) freud (2) fruit fetish (2) fuckbuddy (4) fun sex (9) g-shot (1) g-spot (2) gardnerella vaginalis (1) gay (3) gazeta romana (1) gheisa (3) ginecolog video (2) Golden shower (1) gonoreea (2) gossip her (8) Gradina parfumata de Seicul Nefzawi (1) Grefuri dulci by Dumitru Angelescu (1) guest blog (5) herpesul genital (1) hiv (2) Homemade Sex Toys (1) horoscop sexual (3) http://blackiss-ciusti.blogspot.com/ (2) http://ciusti.blogspot.com/ (12) http://ciusti.blogspot.ro (7) icondom (1) icondom romania (1) iertare (1) Inel Extra Placere (1) inelul vaginal (3) injacularea (1) injectite pentru punctul G (1) INTERVIU (9) interviu cu o carte (2) intra in lumea viselor (2) intrebare (9) intrebari si raspunsuri (10) it's time to masturbate (3) iubiri interzise (12) joc (7) jocuri sexuale (31) jocurile gheiselor (3) jurnal (34) kama sutra (17) Kama Sutra de Vatsyayana (1) latex (1) LAURA (6) LAURA ANDRESAN (13) Link and Banner exchange (7) londra (4) love plus (1) lubrifiant (3) lubrifiant pe baza de apa (2) lubrifiant silicon (1) luna cadourilor (3) m (1) ma revolt (1) mari curitezane ale istoriei (1) marijuana-lucifer-melu-ciusti (1) masochism (1) masturbare (4) minciuni (1) mituri (5) muzeu freud (1) my (3) my sex obsession (26) negi genitali (1) news (9) news sex (3) nud (1) nuduri vintage (1) obama (1) omul care citeste (8) orgasm (5) p (1) pain (1) palyboy (1) Pasarica (1) PASIUNE (5) Patru faze ale suferintei (1) pauza in relatie (2) penis (1) phone sex (1) pictorial nud (4) pictorial the blackiss (3) Pictura pe corp Shunga cu aroma de capsuni (1) placere si sex (1) play it safe (25) PLUSH TRICK BEAR (1) povestea ei (1) povestea unei curve (1) povestea vibratorului (3) POWER DEEJAYS FM (1) pozitii sexuale (8) premiu (9) prezervativ (19) prezervative gratis (5) prezervative in ploiesti (1) Prezervativele din poliuretan (4) prietenie in cuplu (2) prime maraton (1) prime romania (1) primul vibrator (3) profadesex.com (11) PROPUNERI (3) prostatita (1) prostitutie (1) punctele magice ale vaginului (1) relatia mea (5) relatii (4) relatii monogame (1) restaurant cabbage and condoms (1) sadomasochim (1) salata de prostii (2) SARUT (2) save sex (23) sex (40) sex african (1) sex anal (6) sex de craciun (2) sex in apa (2) sex in islam (1) sex la telefon (1) sex life (16) sex oral (3) sex shop (1) sex shop-uri londoneze (1) sex wax (1) sexopedia (1) sexualitate (6) sexualitate africana (1) sexul tantric (1) Shoe Fetish (2) silicon (1) SINGURATATE (3) social media (1) spermicide (1) Statuia by Dumitru Angelescu (1) stimularea clitorisului (2) strada oxford (1) studii sexuale (1) suferinta (1) sunt ok (1) tabu (5) tantric (1) Tao (1) Tao si sexul (1) te iubesc (7) tehnici de masturbare (3) tehnici de mentinere a erectiei (1) temelia unui cuplu (2) the blackiss (18) tips sex (1) twitter (1) U-spot (1) un altfel de sex (1) V is for vintage (11) valentine's day (1) vedete (2) viata dubla (1) vibratoare (6) vibratoare cadou (2) videochat (1) vintage porn (1) virgina (1) vise umede (2) vulva (1) xy-spot (1) ziua mondiala a contracetiei (1)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management